Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gläns och glittra..

Bind en krans
av stjärneljus

dansa som
en älva lätt

I ditt inre
stjärnehus

där finns bara
stjärneljus

Gläns och glittra
mens du kan

innan
stjärneljuset
mist sin glans

Som om inga
lätta älvor fanns






Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-10 05:53



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
I natt skall vi dansa när stjärnorna gro
där dimslöjor och älvorna bo
vi skall dansa tills solen går upp
då lägger vi oss till ro
tills åter stjärnorna gro
2020-11-11

  Maud Louise
Väldigt, väldigt fint skrivet! Att binda en krans av stjärneljus o dansa som en älva skulle vi alla göra - vackert
2020-11-10

  Solstrale VIP
Det var en fantastisk ljus poesi! Tack!
2020-11-10

    Lena Staaf VIP
"Dansa min docka medan du är unger, när du blir gammal blir du så tunger" - kom att tänka på den barnvisan när jag läste din fina text.
2020-11-10

  Dennis Brinkeback VIP
Fint rim Lottie
2020-11-10

  alicja lappalainen VIP
en mycket melodisk dikt .
2020-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP