Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När elden släcks

Det vi var är något jag aldrig kommer hitta igen
En gång förlorat är borta föralltid
Du finns i allt jag ser
Och jag vill bara ha mer
Men jag tappar mark
Och jag vill inte längre flyga




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fannyamandas
Läst 112 gånger
Publicerad 2020-11-10 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fannyamandas
Fannyamandas