Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bränd

Det fanns en frihet i att flyga med dig
Du som aldrig kunde svika mig
Jag var nästan fast
Tills jag tappade all mark
Kunde inte landa igen
Verkligheten försvann
Medan du brann

Och jag brann för dig




Bunden vers (Rim) av Fannyamandas
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-10 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fannyamandas
Fannyamandas