Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blind

Trodde det var rätt
Tills jag insåg
Tappade mig själv genom att pleasa dig
Älskade dig så mycket att jag hatade mig
Och nu hatar jag dig
En illusion som spruckit
Och det enda som finns kvar
är alla trasiga bitar
för mig att plocka upp

Och du ser inte ens åt mitt håll
Föralltid va förblindad av
ditt eget ego

Kan väl ändå tacka dig
Över att jag hittade tillbaka till
mig själv igen
Hon som du egentligen aldrig ville ha
Det enda som betydde nått var att
Ta, ta, ta
Ja, tack för jag lärde mig packa och dra




Fri vers (Fri form) av Fannyamandas
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-11 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fannyamandas
Fannyamandas