Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


gudarnas skymning

en dans mellan
liv och död
en dans mellan
ljus och mörker

en tunn hinna
mellan betydelser

allt liv
all död
faller
genom
oss

i vila
i rörelse
i omvandling

hör ljuden av förändring
se ljuset i din själ
från vems läppar
mojnar vinden




Fri vers (Fri form) av arie
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-11 14:07



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker poesi
2020-11-12

  Maria Sundelin VIP
Så full av tankar och känslor
2020-11-12

  lodjuret/seglare VIP
Bokmärker texten. Måste läsa den för en väninna. Hon är förtjust i texter som håller sig till naturen...
2020-11-11

  Maud Louise
I förändringens vindar dansar livet..... Mycket vackert skrivet
2020-11-11
  > Nästa text
< Föregående

arie
arie