Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lillasyster

 

Hennes ljusa underbara skratt

rann som porlande vattenfall

och solen kastade glitter i

håret som hon bar med glans

I hennes vackra blå ögon

lyste mod och hopp

en dröm om framtiden

som aldrig blev sann

Hon var så vacker en saga

från barndomens dar

en lillasyster som jag minns

och  för alltid vill hålla kvar

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 574 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-11-13 05:37



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Underbara ord till henne, som lever för alltid i mitt minne. Tack!
2021-09-29

  Stanley Rydell
Att ge form och gestalt åt ett minne gör du så trovärdigt, ja mer än hålla kvar, levandegöra så det blir möjligt att förmedla från människa till människa. Du låter läsaren känna att kärleken gör det möjligt.

Tack!
2020-11-26

  bibbi ahrnstedt
Vemodigt och berörande, svårt att förstå hur det skulle kännas
2020-11-20

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt om en älskad syster!
2020-11-16

  Eva Langrath VIP
Vackert minne av en älskad syster.
2020-11-16

  Annie b'larsson VIP
Det fina du gör, är att du tar en stor och outhärdligt smärta, lyfter den och håller upp den i ljuset. och du berättar om Henne. Det är så vackert!
2020-11-14

  ULJO
Så fint och minnesberikande skaldat
2020-11-14

  Sparvögat VIP
Ett underbart minne du i kärlek sparat...
2020-11-13

  Kajan VIP
Sådan glädje beskriven ändå; ett kärleksfullt porträtt i vacker språkdräkt.
2020-11-13

  Feliaxel VIP
Så berörande läsning
2020-11-13

  AiA Maria den fria
Flöde
Vackert
Berörande
-i kärlekens
kraft o ljus



Tack!
2020-11-13

  Solstrale VIP
Fint skaldat minne av syster!
2020-11-13
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP