Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hundars behov av att gnaga...


KYRKAN!

Kyrkan i Kiruna skall flyttas,
vad händer med alla gravar?
En oresonlig själ påstår att de
skelett som finns kvar skall
tvättas och skänkas till flera
hundpensionat.
Milde himmel, kan ej vara,
sant eller värdigt...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-13 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje