Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust

Alla dofter av kärlek


Känslor av hetta


Jag vill komma närmare in


In i dina andetag


Flyta i dina vener


Bo i ditt bröst


Dyka i pulserande hjärtan


Låta dig fylla mig


Av allt som livet är


Av allt som är oss


Upptäcka galaxer i våra munnar


Låta läpparna fylla vår tidigare tomhet


Känna att det är mer än huden du åtrår


Ändå känna allt som rusar inom i oss


Jag vill att du skriver din poesi i mig


Jag lovar att pussa och kyssa dig över allt med hela min själ




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-30 09:43



Bookmark and Share


  Horace
lust lust lust
när den är
som bäst

skriven
väl
2020-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP