Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eternity

Stumbling on every word
Cause my head spins too fast
when i know you listen
Gasping for breath
Like theres never enough air
When you are here
Choking on my own tounge
its taking hold on my lungs

And it seems like time just stops
For every second that passes so beautifully
Echoing into eternity
But eternity is not enough
All I want is more of what you give
For you are love
And I am empty




Bunden vers (Rim) av Fannyamandas
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-16 11:53



Bookmark and Share


  Koloristen
Tänker på Chrome's gamla dänga med samma namn:

https://www.youtube.com/watch?v=DQAhsL_yzlM

2020-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Fannyamandas
Fannyamandas