Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vila i frid, älskade Envy. Min bästa vän, som älskade mig mer än jag förtjänade Inga ord gör dig rättvisa.. Vi ses igen <3<3<3


Till minnet av dig

Mitt hjärta aldrig blir helt igen,
ty en bit har försvunnit med dig
när du lämnade jorden för himmelen
förtvivlad du lämnade mig

Men i sorgens vågor, en vetskap finns
att vår kärlek ej tagit slut
i stillheten av mitt hjärta
du kommer att finnas livet ut

Och när dagen kommer
då det är min tur att gå
säg, väntar du mig än?
Förenas vi, tillsammans vi två
min allra finaste, bästa vän?




Bunden vers av Slanta
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-18 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slanta
Slanta