Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blott en mardröm

Snälla säg att det är
blott en mardröm
säg att jag vaknar snart
Säg att du finns vid min sida
och säg att allting blir bra
Säg att jag aldrig behöver
höra vår sång utan dig
Säg att när mörket faller
kommer du ligga här tätt
intill mig




Fri vers av Slanta
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-13 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slanta
Slanta