Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tragiskt

Vi är alla trasiga
Tragiska
På vårat egna sätt
Hoppas på att någon ska fixa det som gått sönder
Och jag går på allt glas som krossats
Krossar det ännu mer
Hoppas på att du ska plocka upp alla bitarna jag lagt
Vetandes
Förnekandes
Om att det aldrig kommer hända
Så jag blöder
Jag blöder
För dig
Som aldrig kommer rädda mig




Fri vers (Fri form) av Fannyamandas
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-18 23:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket väl förmedlat
2020-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Fannyamandas
Fannyamandas