Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhet

Sköldpaddsfärgat lugn.
Hon vilar ovanpå oss.
Stjärnhimlens täcke.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 507 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2020-11-19 15:13



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Vacker stillhet ja.
2020-11-24

  Sommarnattsljus
Vackert! Oväntad metafor. Tack!
2020-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP