Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast

Brännande fingrar
På min kropp
Kyssar av längtan
Du blev mitt hopp

Min längtan som funnits
Du var alltid där
Långt bak i sinnet
Så höll jag dig kär

Som en saga om kärlek
Vi möttes igen
Jag trånade längtade
Men det blev inget sen

Små korta möten
Som i ett annat liv
Med hetta och värme
Jag tog ett nytt kliv

Jag läkte och växte
Jag blev för alltid din
Trots du försvunnit
Jag tror du är min




Fri vers av Koltrasten
Läst 60 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-21 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koltrasten

Senast publicerade
Önskan
Fast
Rösten
Du och jag
* Se alla