Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan

Fast i ett minne och fast utav dig
En önskan att du ska ändra på mig
Med sårade känslor och på kanten av gråt
Väntar och söker att du ska säga förlåt

Förlåt och kom till mig
Jag behöver ju dig
Är orden jag drömmer du ska säga till mig

Förtvivlan till lycka på en enda sekund
Du har makten att mig lyfta i en evighetsstund

Jag skriver och suddar, klarar ingen mer skam
Att tråna och böna att få va i din famn
En kärlek så fånig så äkta och stor
För alltid i själen ja hos mig du bor




Fri vers av Koltrasten
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-03 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koltrasten

Senast publicerade
Önskan
Fast
Rösten
Du och jag
* Se alla