Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu blir jag hängd - Tanka

 

På förlossningssal

sliter gummor som slavar

trots att vi gubbar

nio månader innan

färdigställt grovarbetet




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-25 07:28



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
"Insatsen" kräver bara några minuters ansträngning, kan knappast kallas grovarbete, snarare en lättare förberedelse till "grovarbetet". ;)
2020-12-26

  överlevaren VIP
När man visar sig på styva linan, dras snaran åt.....
2020-12-25

    Sefarge VIP
Svårt vara gubbe
När man får sitta på sin stubbe
Och aldrig kan bli riktigt havande
Bara ständigt skottberedd i
alla riktningar?
;)
2020-12-25

    Lena Staaf VIP
All min medkänsla till de stackars utslitna gubbarna!
2020-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP