Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Influencern

 

 

Din tunga krafsar i mitt öra

likt nattens sista snyftning,

vädjande om tillträde

till den mun som aldrig nämnt dig.


 

För jag är utropstecknet,

det som skriftställaren kladdar dit

när hen tydligt vill markera

att hen inte har något att säga.

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-23 23:14



Bookmark and Share


  Briza media
Gripande text som känns som den vill säga mycket mer. Väcker nya frågor. Hur är det att aldrig våga tro och hoppas på det som ändå finns? Och att känna sig som ett [skilje]tecken på ingenting? Hoppas att diktjaget får fler rader framöver. Spännande titel att fundera över.
2020-11-24

    Lena Staaf VIP
Laddade ord om två som stöter bort varandra i stället för att mötas.
2020-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP