Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte ens inloggad

Försent och utan anledning
inte ens inloggad
allt ter sig annorlunda
inte riktigt äkta eller ärligt eller ens tillåtet
men liks
finns längtan lusten glädjen
eller gör den
eller är det bara inbillning
inbillning att det ska leda mig dit
till känslan jag önskar
känns den finns den
eller
är den skapad som mitt senaste inlogg
totalt utan eftertanke




Fri vers av Eva Ch
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-24 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Ch
Eva Ch