Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

december

Naturen på sparlåga
dimma tystnad
skogen omsluter
bäcken endast en krusning
dimma tystnad
dag som aldrig ljusnar

ibland är det ok




Fri vers av Eva Ch
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-06 15:27



Bookmark and Share


    Steff...
Ganska bekant:-}
2020-12-06

    Steff...
Känns
2020-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Ch
Eva Ch