Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är defintivt en sommarman, och min inställning till julen blir allt mer negativ för varje år - den allt galnare kommersialismen är väl boven i sammanhanget. Dock har jag inget emot gnuer. Faktiskt. Lovar.


Vinterhatvisa

Jag hatar kylan
Och kylan hatar mig
Om det ej blir sommar snart
så stryper jag en gnu

Jag hatar julen
Och julen hatar mig
Och säger du \"god jul\" till mig
så stryper jag en gnu

Jag hatar tomten
Och tomten hatar mig
Och pratar du om julklappar
så åker jag till Afrika
och stryper mig en gnu

Jag hatar mörkret
Och mörkret hatar mig
Och snackar du nån jävla skit
om hur vackra ljusen är
hur allting ska bli bättre sen
då åker jag till Afrika
och hämtar hem en gammal gnu
och stryper dig med den




Fri vers av Fredrik Adolvsson
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-07-17 18:03



Bookmark and Share


  Eisa
Haha=)
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Adolvsson
Fredrik Adolvsson