Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bäddat rent

Jag bäddade rent
Dammade av säng och nattduksbord

Förberedde en enklare måltid
Dukade enkelt med omsorg
De levande ljusen gav mitt stökiga hem ett sagoskimmer, som vanligt

Du kom och jag lade sista handen på vår måltid
Du vet jag gillar...
Din näsa snett ovanifrån i mitt hår
Dina armar sluter sig kring mig
Din kropp tätt intill min
Mina bröst fyller dina händer

Sträcker mig efter dig
Vrider mitt huvud
Min örsnibb mellan dina läppar
Din varma andedräkt i mitt öra,
mot den tunna huden där under
En rysning av välbehag

Vi sätter oss
Äter
Pratar
Fixar kaffe
Kysser hungrigt varann vid kaffekvarnen
Förbereder hastigt
Sen den offentliga delen av vårt möte
- Zoom från varsitt rum för vi är ju inte här tillsammans

Det blev jobb för dig imorgon
Du behöver hem tidigt
Du kom och jag visste att vi inte skulle få någon tid
Du behöver hem tidigt
Det blev jobb för dig imorgon

Tog en dusch
Jag hade ju bäddat rent
Dammat säng och nattduksbord

Får en chattgodnattpuss av dig
Jag återgäldar och min kropp längtar






Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-27 02:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB