Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kände för att skriva av mig i väntan på maten, vad skall väl sedan läggas upp på faten? Vad och hur serveras måltid som hungras efter, inte blir det hummer lax o 'kräfter'... Kanske soppa på en spik, släpps i grytan efter var möjlig replik...


Några spontanskrivna rader




Som jag längtar dina kyssar
tänk så livet upp i vind kryssar

där blåser väl en västan
som väntar den på nästan

ung den som barnet sitt vyssjar
hör upp och still lyssnar

blåser det upp till nu storm
väntan är just en sådan orm

barnet växer upp och rammar
möjligt sjudande vågors kammar

sedan sätts på piedestal
möjliga livets kallande val

men kärlekens lekar väl än rört yr
där var eld o gnista sig vänslande bryr




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-27 11:50



Bookmark and Share


  ULJO
En lek med ord mynnade ut i en text med många vinklar och vrår. Bra.
2020-11-27

  Horace
många saftiga spikar
finns i denna sköna
rätt, när hunger
barn och vind
så blandas
med en
kyss

må havets kammar rammas
glöm dem aldrig mer
ej heller längtan
livets salt
nu tyst
2020-11-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP