Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt är som natt

När stjärnorna slocknar
Och molnen tätnar
När svalorna tystnar
Och vinden mojnar

När gräset skrumpnar
Och löven förmultnar
När havet är stilla
Och glöden i blicken avtar

Vill du vakna imorgon?
Eller någon annan dag?
När allt är som natt
Och dag är ett dunkelt minne




Fri vers av Machete Man
Läst 164 gånger
Publicerad 2020-11-29 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Machete Man
Machete Man