Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arbete är inte livets mening.


Hägern

HÄGERN

Är detta ett arbetsläger?
tänker en ståtlig häger

när han står på ett ben
högt uppe på en gren

Är arbete så viktigt?
tänker han försiktigt

när han flyger jorden runt
och undrar om detta är sunt

Han är dock ej kategorisk
men fångar han en fisk

så struntar han i vad den väger
och gläds åt att vara en häger




Bunden vers (Rim) av Dan Berg VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-29 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan Berg
Dan Berg VIP