Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försiktigt optimistisk eller oförsiktigt pessimistisk?

 

Bara en pessimist kan säga "jag är försiktigt optimistisk". Ty en sann optimist behöver inte vara försiktig, det kommer att ordna sig ändå. 




Övriga genrer (Aforism) av Onomatoprofet VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-30 00:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Det är aldrig för sent att ge upp" som den försiktige pessimisten optimistiskt yttrade.
2020-12-09

  Staffan Nilsson
Denhär gör mig glad!
Optimistisk!

2020-11-30

  Almagrundet
"Nu kan det väl inte bli mycket värre?", frågar den försiktige pessimisten.

"Jojomensan!", svarar optimisten käckt tillbaks.

;-)

2020-11-30

  Annie b'larsson VIP
Så brukar jag också resonera. Man måste lita till sig själv.
2020-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP