Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya rum

Världen tar aldrig slut
genom fönstret
där vi står som barn

Nya rum öppnas
mot himlen,
mellan molnen

och inom oss,
i alla tysta salar
som bara väntat




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 218 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-11-30 16:09



Bookmark and Share


  Schackpoeten VIP
Öppet och vackert beskrivet om det oändliga.
2021-09-07

  Ulf D VIP
Alltid bra att bli påmind att tanken är större än rymden och det där med rum i rum i rum.
2020-12-03

    ej medlem längre
Fint! Tänk om man kunde behålla denna förmåga livet igenom ...
2020-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta