Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Land skall med lag byggas utan rättsröta...


VIKINGASJUKAN!

Mannen var här och där, där kvinnor
fanns, på arbetsplatsen, konferenser
restauranger, många publika platser
vid varje tillfälle drabbades mannen
av den okända nya sjukan, kände på
kvinnors bröst, lår, snuddade, ibland
mer utstuderat. Vikingasjukan var en
numera "äkta" sjukdom, detta slogs
fast av Hovrätten, prejudicerande...

Kladda på du man, du har lagen på
din sida numera...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-02 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje