Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kalliope


Melankolins gyllne kransar

Bitterljuvt är att
längta och klaga

Över sådant
som aldrig
kom på pränt

Som kunde
men inte ville
ha hänt

Dansande på tå
gör minnen
i en gyllne krans

Som om bara det
som var en gång

Var det som
räknades och fanns




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-03 11:39



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Att gräva ner sig och inte komma vidare. Sorgligt liv.
2020-12-03

    Max Poisé
Ligger i vår natur att söka fel före rätt...
Tack för denna!
2020-12-03

  Solstrale VIP
Reflektionens ris och ros... Minnen är fina ibland är de dina ibland är de mina, förhoppningsvis färre onda och fler fina!
2020-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP