Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blänkeleenden

Strålkastarskenet
klättrar
över björkstammarna

lätt framåtlutade
från gråträdsväggen

svartvita
blänkeleenden

omfamnar mörkret




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-03 20:33



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Speciell dikt, på ett bra sätt; någonstans upplever jag den lite gäckande. Mycket bra bild till.
2020-12-04

  Marita Ohlquist VIP
En bra text, vars innehåll förstärks av bilden!
2020-12-04

  BenGust VIP
Intressant med ljus som omfamnar mörkret. "Blänkeleende", härlig schvung i ordet.
2020-12-03

  Horace
skön vinterbild av
blänkeleenden
tog lite tid
innan jag
förstod
tack
2020-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP