Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem dör av Corona?


Coronakråkan

CORONAKRÅKAN

Det fanns en kråka
som inte ville bråka

och ej heller flaxa
för att sedan kraxa

en bön om vård
Så domen föll hård

För fåglar som ej kan prata
är väl bara dumma och lata(?)

Vår kråkfågel har nu dött
Han var både ensam och trött

Han ligger några da'r
på en sliten trottoar

Men det kan väl ej förvåna
att han dog av Corona




Bunden vers (Rim) av Dan Berg VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2020-12-04 16:48



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Dan, slut upp och fåna
Hur kan du veta att kråkan dog av Corona
Det vet du ju inte, så sluta upp och spåna
För då borde även du ha smittats av detta dödliga virus, kan man tycka
Så kanske du nu måste ila till sjukhuset och dem på motgiftet råna, av en kvinna som heter Mona
Nä, Danne, jag försöker bara skoja lite med dig i form av rim
Nä, nu måste jag gå, så ha det så bra
Hej så länge
Sim Sala Bim, och jag är försvunnen!

2020-12-06

  Larz Gustafsson VIP
Döden är för mig en vinning.
2020-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Dan Berg
Dan Berg VIP