Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fundera över tingens ordning...


HBTQ PROBLEM ELLER POLITISKT!(?)

Annie, Du är klok kvinna, betänk att Fredrick Federlay är
utan skuld, han har betytt mycket för C-partiets omdaning,
tillika 2:e vice ordförande samt som EU-parlamentariker,
en värdig representant för Sverige, även för HBTQ-rörelsen.

Fredricks misstag var en relation med en sjuk person som
är avslutad. Medias drev går, något fel på Fredrick kan jag
inte se, något brott enligt strafflagen är inte begånget, ej
heller har partiet drabbats på något vis.
Manar till besinning! Stötta din medarbetare!!!

Vår statschef, Kung Carl XVI Gustav av Guds Nåde, myntade
uttrycket; " nu vänder vi blad" adresserat till folket och media.

Vänd blad även Du, Annie!

Som Rojalist, officer och Kunglig Livgrenadjär är i rankning;
Statschefen, Svenska Kyrkan, Försvarsmakten, först därefter
Riksdagens Talman, Media, långt ner sedan kommer politiker
som torde höja blicken, kamma luggen och sätta ner foten.

Med sorg bifogar jag en vers ur trilogin "Dåtid! Nutid! Framtid?"
Vikingasjukan prejudicerade dom, vägledande domskäl för en
icke existerande sjukdom, läs NJA, ett vanvettigt påhitt av en
skicklig advokat och som rättsinstanser svalde. Eskil "Viking"
Erlandsson banade vägen. Nu är det fritt fram att bära sig
sexistiskt och oanständigt åt...
MeToo har fortfarande mycket att kämpa mot!

Klart slut, höger vänster om, marsch!

Välsignade Adventshälsningar!

Johanne

Land skall med lag byggas utan rättsröta...

VIKINGASJUKAN!(?)
Männen var här och där, där kvinnor
fanns, på arbetsplatser, konferenser,
restauranger, många publika platser,
vid varje tillfälle drabbades männen
av den okända nya sjukan, kände på
kvinnors bröst, lår, snuddade, ibland
mer utstuderat. Vikingasjukan var en
numera "äkta" sjukdom, detta slogs
fast av Hovrätten, prejudicerande...

Kladda på du man, du har lagen på
din sida numera, tacka nu Eskil...
Copyright /JRR




Övriga genrer (Essä/Recension) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-12-06 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje