Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skattefinansierad verksamhet i synnerhet kronofogdemyndighetens...


EN DÅRES FÖRSVARSTAL!

Pandemin har tvingats växla ner för
folk, företag olika aktiviteter, även
Kyrkans Gudstjänster sker digitalt.

Men en myndighet fungerar fullt ut;
Kronofogdemyndigheten, jakten går
vidare efter alla dem som inte klarar
betala sin hyra, normala räkningar,
samt inte längre har mat på bordet!

Betalningsförelägganden och notering
hos UC är lika säker som amen i kyrkan.
Fogdens lön betalas av våra skatter, de
skall tjäna Gud och medborgarna.
Gör myndigheten det?

Skatteverket ger långa anstånd med
skatter, arbetsgivaravgifter, moms,
även dess handläggare är lönade med
våra skatter. De sköter sig!

Arbetslösa utan inkomst, i en väntan
på A-kassa som dröjer mer än 6 mån,
utförsäkrade, socialt bistånd löses när
vräkningen blir ett faktum då erbjuds
bostad och flyttkostnad till kommun
nästgårds. Kostnadsövervältring av
handläggare vars löner betalas med
våra skatter.

Svensk pandemi är ett Dantes inferno!

Guds Shalom till Sverige fosterland!




Övriga genrer av Johanne Rydgren Rilje
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-07 11:32



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Tragiskt att många blir så hårt drabbade; man bör göra allt man kan för att förskona människor generellt, det lönar sig i längden; utanförskap kostar!
2020-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje