Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu kommer analysen gällande problembilden av kidnappningarna, som pågår här i området.


Det här är bara en bråkdel.

Man kan ju tycka:

"Jag måste vara värd mycket pengar"

"Jag är nog en mycket speciell människa"

Men att vara utsatt för detta är fruktansvärt.

Så till en första delanalys och som är första steget:

Den skyldiga är en kvinna
som tagit ens personlighet
och satt dit sin över offrets
hon har bytt ut oss i psyket
hon är jag och jag är hennes
nya jag. Därför säger hon att
jag är en hora som måste bort
och att min lägenhet är hennes
och det är den hon väntar på..

Nu har hon varit hos grannen
för att beklaga sig och få hjälp.

Men de kan naturligtvis inte hjälpa till.

Det här är bara en bråkdel av sjukdomen.

En sjukdom som fått konsekvenser i närområdet.

Psykvården säger att om bara en är frisk så räcker det.

Är det därför de kidnappat mig och tagit min identitet?

Eller är det något ännu värre som pågår i samhället?

Vill du spekulera?

Ja.

Säg då att det beror på fängelsedomen mot polischefen och att det är hororna som hämnas på dig bara för att du tagit kontakt med journalisten med din idé.

Oj, så det är mitt samhällsintresse som lett mig in i den här svåra situationen?

Det heter "att rida ut.."

Fråga: Vem är min "räddare i.."

Mitt tema är "Den blå planeten" och där, blåljusens värld.

Så räddaren på den vita hästen är inget för dig?

Nej, jag håller mig på jorden och i himlen, bäst så.

Kommer från den blå planeten,
kidnapparen, satte dit sig själv..




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-09 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP