Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanningen är sällan väl formulerad.


Fågelvännen

FÅGELVÄNNEN

Jag känner igen
en kär gammal vän

Men vem är du mitt hjärta?
Bär du på instängd smärta?

Var det kanske på Twitter
som jag hörde ditt kvitter?

Var dina ord väl
eller illa funna?
Tillhör orden din själ
eller är de försvunna?

Det som formuleras väl
får sällan rum i en själ
utan flyger av oro
och landar i ond tro

Fåglar kan dock gilla
det som formuleras illa

För det som verkligen är sant
väger tungt som en elefant
och frigör din stora smärta
från ditt lilla fågelhjärta!




Bunden vers (Rim) av Dan Berg VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2020-12-10 02:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan Berg
Dan Berg VIP