Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild egen bild


A reminder



in the middle of...
light of a late flower
a tender promise




Bunden vers (Haiku) av lila fjäderblomman VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-11 14:25



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
i ord inte inord... Förlåt!
2020-12-21

  Solstrale VIP
Perfektion inord och bild!
2020-12-21

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2020-12-15

  Blomma-Stjärna VIP
samma som Marita ! <3
2020-12-11

  Marita Ohlquist VIP
Jättefin Haiku vars innehåll förstärks av bilden!
2020-12-11
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP