Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kan knyta själv...


Blodknopen (den niosvansade katten)




En knut

jag ger dig ändarna


men istället
för att be dig
lösa upp den

Så visar jag
hur du drar åt
hårdare

gör en dubbelknut





Övriga genrer av Herr Morris
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-07-18 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris