Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Brott mot jorden" är frasen och skälen till summariska avrättningar!


IRANSKA LEDARGARNITYRET!

Återigen har en exiliranier återkommit,
ditlockad på märkliga grunder, ovetande
om kommande öde till sitt fädernesland
för att dömas på påhittade grunder och
avrättas - orsaken vet världen inte något
om. Blodbaden fortsätter vi i "civiliserade"
samhällen måste sätta in än mer sanktioner
mot de ayatollor som lever i medeltiden och
håller folk i ett järngrepp. Ayatollorna tolkar
Koranen mot allt sunt förnuft.
Vår Herre Jesus Kristus, vår Gud , säger;
Ser ni människan? Lär er älska! Älska dem
som ni älskar er själva!
Citat; "Moder Theresa"...
Matteus evangeliet innehåller budskapet.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 104 gånger
Publicerad 2020-12-12 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje