Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kan det vara ibland...


Solen log genom molnen

Solen ler
idag

Det går bra nu
Jag mår bra nu

jag ljuger
idag

Jag blir smal nu




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 216 gånger
Publicerad 2006-07-18 13:09



Bookmark and Share


    Bim
..ibland behöver vi förgylla tillvaron med ruset som en lögn kan ge...Hälsn.Bim
2006-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris