Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett svajigt försök till att skriva något helt [nåja] genomlyckligt textstycke [i en vidrig värld].


Smultrondrömmar

 

 

Lägg dig tätt intill min osäkra puls

och låt mig vila i din hisnande trygghet.

Förädla min vardag med din andedräkt

och viska sommarlov i min mun.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-14 09:43



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Underbart vacker text med vibrerande närhet och ömtålighet - för sådant har du verkligen fingertoppskänsla ! Bokmärker !
2020-12-21

  Briza media
Mycket lyckat försök! <3
2020-12-15

  Annaemi VIP
Fin skildring av närhet och ömhet.
2020-12-14

    ej medlem längre
Så snyggt och mjukt som en sommarvind. Hur kan man inte gilla smultron efter det här?
2020-12-14

  Briza media
Underbart, unikt språk med kondenserad lycka och närhet i få rader! Hisnande trygghet är en mycket vacker beskrivning.
2020-12-14

  Öknens Ros VIP
Snyggt hopsnickrat!
2020-12-14

  Lottie Ålhed VIP
Fantastiskt vackert helt enkelt.
2020-12-14

  Gunnar Hilén VIP
Försöket får sägas ha utfallit till mer än belåtenhet hoppas jag.
2020-12-14

    Lena Staaf VIP
Helt underbar text med ett bildspråk som går rätt in!
2020-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP