Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Land skall med lag byggas.


BRD!

Kruppstål är något Tyskland är bekant för.
Hårt, verkande och effektivt...
Det tyska samhället är STÄNGT till 10 jan
och det utan större protester. Tysk lag är
det som gäller.

Sverige skickar sms, till antalet 22 miljoner,
utan innehåll, endast följ våra riktlinjer, se
över horisonten, kamma luggen, sätt ner fot
på fast mark, Lagstiftande församling är på
gång med lagstiftning till mars månad 2021.
Behövs kanske inte för då är samhället borta
flertalet medborgare sjuka eller avlidna och
företagen i konkurs.
Ödmjukhet vore på sin plats mina herrar!
Se verkligheten!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-12-15 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje