Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15/12

Mörkaste dagar; 
vetskap lättar på stämning 

- vändpunkten nära




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-15 16:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, nu är vi ju på andra sidan...så skönt...
2020-12-27

  Gunnel Eriksson VIP
Idag kikade solen fram mellan molnbankarna här. Bra att du påminner
om vändpunkten.
2020-12-16

  Sparvögat VIP
Ja det kommer ljusare tider...
2020-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP