Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Öppet brev till vårt kungahus...


VÅR KONUNG!

H.M. Konungens Hovmarskalksämbete
Kungliga Slottet
107 70 Stockholm

Statschefen Hans Majestät Kung Carl XVI Gustaf
av Guds Nåde gratuleras för offentligt uttalande
i ärendet; "Misslyckandet av hanteringen av de
ansvariga svenska myndigheterna i pandemin.

Statschefens uttalande och markering är mer
förväntat, sannolikt av hela det svenska folket!

Kunglig officer Livgrenadjär




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 99 gånger
Publicerad 2020-12-18 13:01



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Eventuella misslyckanden måste nog i första hand läggas på oss enskilda medborgare och medlemmar av kungahuset.
2020-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje