Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dike-den moraliska rättvisans gudinnan i den antika grekiska mytologin.Dike betyder rättvisa på grekiska och symboliserar idén om medborgarnas lika rätt inför lagen. Tack!


... ... ... DIKE ... ... ...

 

 

Rättvisa är

en handling

-ej en reaktion

 

 

 

 

 

 

 

Tro-hopp-kärlek AiA Maria den fria




Övriga genrer (Aforism) av AiA Maria den fria
Läst 179 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-19 01:31



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
En rättvis värld är något alla kan bidra till med sina handlingar...
2020-12-19

  Solstrale VIP
Bebisar har mer rättvisepatos än dagens ledare, att dela med sig är en urkraft ... Bra fångat!
2020-12-19

  Kungskobran VIP
Orättvisa är världens lön
2020-12-19

  Horace
något vi gör tillsammans
fattar beslut om, lever
som ständigt förnyad
ställningstagande
handling, yes

2020-12-19
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria