Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Double nature

Hon rör sig med mjuka rörelser
Grace

Inom sanna känslor
Dansar djävulen en het

Röd

Tango




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-19 13:39



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Hett och dansant på samma sängkant av ord :) I like it
2020-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP