Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds närvaro

Himlens underverk, är just nu levande inom mina andetag. Detta stora nutida livsverk, som alstrar kärlek i alla tiders evigheter, förenas med mina djupa sinnen och levererar tro på en evig livsform, här på jorden för evigt.
Att möta upp den heliga anden i allt som jag med stora ögon förenas med, tilliten och andliga banor runtom detta kapitel i livets existens, är den magiska resan på ett enat löfte.
Kanske skapar min resa en ny fullbordande närvaro? Och kontakten med denna framtida livsarmé, kanaliserar uttryck utav nya moderna drömmar.
Min resa att vara levande i alla fantasier, sker med mera undervisade atmosfärer, mera tid för att komma nära Jesus vår unika fader av alla tiders evigheter.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2020-12-19 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP