Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Först är lyckan här sen förvandlas den till en rädsla för något som inte visat sitt rätta ansikte tidigare och nu är det inte den dagen som förut givit oss hopp, nej nu är den verkliga vardagen tillbaka, så grå..


och det är inte hårfärgen det hänger på.

"Nu är vi i verkligheten
-i ett nytt läge,
nu är vi inte snälla mer"

så vad händer nu, ingenting
livet rullar ju på som vanligt
-kan en klandra de som svor
sig fria, att inget kan gått fel?

Känner du också?

Ja, något är fel, riktigt fel..


(Efter en liten paus av eftertanke)


och det är inte hårfärgen det hänger på.

Att ändra utseendet hjälper föga.

Nej, jag vet men det lättar upp.

Gamla, är vi så gamla?

Ja, vi kunde ha ordnat upp detta redan för 20-år sedan.

Ligger vi efter i tiden?

Ja, en aning.

Ska vi gå utanför kapseln?

Möts sedan.

"Nu är vi i verkligheten
-i ett nytt läge,
nu är vi inte snälla mer"




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-20 04:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP