Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eller kanske enkelt


Ingen sa det vaR så svÅrt

Ingen har heller sagt att känslor skulle vara så svåra
Det är bara en jävla skit allt det där..
Eller?
Va!!!!




Fri vers av kråkan VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-21 00:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA känslor är mycket svåra...
2021-01-18

  Annie b'larsson VIP
Det är skitsvårt och jätteenkelt.

Gillar din dikt.
2020-12-21
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP