Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*** POETVÄNNER ***


Ni sätter
mitt hjärta
hjärna
i brand

Tack för
berörande
omrörande
ibland
upprörande:)


Ni finns alla
med i mitt
"bokslut" för året:)


Allt gott!




<3<3<3

AiA Maria den fria




Fri vers av AiA Maria den fria
Läst 228 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2020-12-23 00:50



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Tack.
2020-12-28

  AiA Maria den fria

Innerlig glädje
o tacksamhet
inför berikande
speglingar !

Ett val för mig-ett ”bokslut”
-ägnar en dag(minst:)
åt att reflektera över
tid som varit
-i varandet
bär jag med mig
överflödet vidare

Tack för allt!

2020-12-28

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vad betyder "Årbok" för mig i slutet av året?
(ekonomiska, ekonomiska situationer) om jag hänvisar till överlevnadsspråken rumänska och engelska är det ett dilemma att jag inte lärde mig svenska i poetiska termer, bara från kvällstidningarna och gymnasiet på svenska.
Men du är verkligen en fenomenal poet genom att säga få ord och det betyder mycket de rader och spänningspunkter som ger läsaren fritt utrymme att koppla av.
2020-12-28

  DominiQueen
Tack fina Du
för atr Du är Du
och för all Kärlek
Du Är
och att Du påminner
om ljuskraften
Vi alla är när vi tillåts vara
i
Jag är
... och allt det där ... :-)

ljus & kärlek
inbäddat i tryggt rymdmörker
stjärnhimmel

månljus

supernova

och allt gott vill jag lova

ljuskramar
2020-12-23

  BenGust VIP
Djupt tack för skriven glädje
2020-12-23

  ULJO
Tack för dina fina ord
2020-12-23

  Kungskobran VIP
Tack AiA
Maria
den fria
för din sköna poesi
och empati
med oss alla här
som skriver och lär
om kärlekens lycka
och besvär
2020-12-23

  Öknens Ros VIP
Tack själv för tankeväckande och värmande ord! :)
2020-12-23

  Dennis Brinkeback VIP
Mycket fin dikt
2020-12-23

  Solstrale VIP
Tackar! Du är guld värd! Och alla ni andra med! För det är just det, utan poesin, lyriken, berättelserna då stannar världen, därför underskatta aldrig din förmåga och gåva!
2020-12-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint skrivet till poetvännerna. Känner igen dina känslor.
2020-12-23

    ej medlem längre
tack
2020-12-23
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria