Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas väntan

Allt andas stillhet

Allt andas väntan

Tiden håller andan

Och människorna ber

 

Låt framtiden ljusna

Låt värmen komma tillbaka

Den mellan människor

Vi behöver den nu

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-29 06:54



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En vacker solidarisk bön!
2020-12-29

  Nanna X
Vilken fin bön inför nyåret, tack!
2020-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP