Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bilden är fullmånen i St Petersburg, Ryssland


Slutlig fullmåne 2020

Slutlig fullmåne 2020: Den "kalla månen" toppar ikväll över hela världen och visas på himlen i mer än 15 timmar Rymden är gifting jorden med en sista närvarande i år - den slutliga fullmånen 2020.

Den "Kalla månen" kommer att stiga ur den nordöstra himlen på 4:19 ET (9:19 GMT), med topp belysning på 10:30 ET (3:30 GMT) tisdag kväll.

Smeknamnet kommer från den indianska stammen Mohwaks och hänvisar till de sjunkande temperaturerna i december som innebär att vintern har anlänt.
Denna fullmåne var en hyllning till vintersolståndet som markerar början på vintern.

Månen kommer att visas full fram till torsdag morgon och nästa gång en fullmåne visas 28 januari, som kallas "Full Wolf Moon."




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2020-12-30 04:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP